We transition
energy.

Kwaliteit is een keurmerk

XYZ Dynamics geloofd dat een retrofit pakket pas succesvol is wanneer het kwalitatief, modulair en service gericht is. XYZ Dynamics ingenieurs zijn hands-on hoog opgeleid met ieder een eigen specialisatie:

 
Software ontwikkeling & integratie

Bestaande voertuigen beschikken al over veel software om te voldoen aan de laatste functionele en veiligheidseisen. Door de ombouw naar volledig elektrisch door middel van het retrofit pakket is het onze taak om ook aan deze eisen te voldoen en aan te sluiten op bestaande OEM software.

 
Powertrain ontwikkeling & integratie

Plug and play bestaat niet. Niet omdat de aandrijflijn niet werkt, maar omdat elk type voertuig een ander platform is. Het samenspel van de verschillende elektrische aandrijflijn componenten moet tot perfectie zijn afgestemd, met als eindresultaat, een energie-efficiënt pakket.

 
Mechanische ontwikkeling & integratie

De aandrijflijn moet snel en veilig te monteren zijn, waardoor het voertuig zo snel mogelijk weer operationeel inzetbaar is.

 

Onze motivatie

Onze motivatie

Een stap op weg naar een Zero Emission luchthavenoperatie

Viggo, de afhandelaar op onder andere Eindhoven Airport, heeft in samenwerking met XYZ Dynamics een bestaande diesel vliegtuigtrap omgebouwd naar een volledig elektrische variant. Een deel van de benodigde investeringen zijn uit het MRE stimuleringsfonds