Over ons

Lees hier meer over ons

Kwaliteit is ons keurmerk

XYZ Dynamics is ervan overtuigd dat een retrofitpakket pas succesvol is, wanneer het kwalitatief, modulair en servicegericht is. Onze hoogopgeleide ingenieurs zijn hands-on en hebben elk een eigen specialisatie:

Software ontwikkeling & integratie

Bestaande voertuigen beschikken al over veel goede en doordoordachte software om te voldoen aan de laatste functionaliteit en de gestelde veiligheidseisen. Bij de ombouw naar volledig elektrisch door middel van het retrofit pakket, is het de taak van XYZ Dynamics om ook aan deze eisen te blijven voldoen door het geheel functioneel te integreren met bestaande OEM-software.

Monteurs ontwikkeling & training

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van pakketten, ombouwen kunt u vaak zelf beter met geschoolde monteurs. Daarom biedt XYZ Dynamics de pakketten optioneel aan met een opleiding en training voor uw medewerkers. Na een ‘on-site’ training hebben uw eigen monteurs de nodige kennis voor de ombouw van voertuigen met ons product.

Powertrain ontwikkeling & integratie

Wat anderen ook beweren: plug and play bestaat niet! Dat is niet omdat de aandrijflijn niet werkt, maar omdat elk type voertuig een ander platform is. Het samenspel van de verschillende elektrische aandrijflijncomponenten moet perfect en tot in detail zijn afgestemd. Alleen op die manier kan XYZ Dynamics het door u gewenste eindresultaat bereiken: een energie-efficiënt pakket.

Mechanische ontwikkeling & integratie

Tijd is geld, dat geldt niet alleen tijdens de operationele activiteiten, maar ook ‘down time’ kost geld. De aandrijflijn moet snel en veilig te monteren zijn. XYZ Dynamics zorgt ervoor dat het ombouwen snel en soepel verloopt, waardoor het voertuig zo snel mogelijk weer operationeel inzetbaar is.

Heb je een vraag?

Met ons aan de slag gaan?